Hvem er UNO

UNO er en danskejet virksomhed som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter. Virksomheden  er etableret i 2004 og har siden starten haft fokus på at tilbyde kunderne enestående valgfrihed, rådgivning og kvalitet. UNO blev kåret som gazelle virksomhed i 2010 og 2011.

Virksomhed
Hos UNO vil vi være det enestående valg, når det kommer til legepladser, udendørs fitness og multibaner til pris- og kvalitetsbeviste kunder. Vi brænder for at levere løsninger, der gør forskel og skaber glæde, leg og aktivitet.

Vision
UNO skal være første valg, når man vil forny sine udearealer. Hver kunde skal have enestående hjælp til at skabe et uderum, der opfylder brugernes behov. Kunderne skal plejes og inspireres, opleve professionel rådgivning og føle sig trygge.

Værdier
Alt arbejde i UNO er baseret på enestående værdier, der tjener som pejlemærker, når vi hver dag skal leve op til- og helst overgå- vores kunders forventninger. Værdierne er: Personlig, kvalitet, ansvar og professionalisme.

Sortiment
Vi tilbyder et enestående sortiment med inspirerende kvalitetsprodukter inden for legepladser, udendørs fitness og multibaner. Vi udvikler helhedsløsninger til en bred vifte af kunder og hører til markedslederne indenfor alle tre produktkategorier