Virksomhedens lederskab


Kim Knudsen
Hovedaktionær og bestyrelsesformand

Kim har i mere end 20 år arbejdet inden for branchen. Denne viden bliver dagligt brugt til at skabe nogle enestående løsninger for firmaets kunder.

Kim brænder for at skabe enestående rammer for børn og voksne, som i den sidste ende skaber livsglæde.

 

 

 

Historien bag UNO

I mere end to årtier har Kim Knudsen arbejdet for at skabe de perfekte rammer for børn og unge gennem møbler og legepladser. 

Den viden er kernen bag hans koncern, der har specialiseret sig i at skabe de bedste løsninger for børn og voksne indenfor legfitness og sport på det nordiske marked.
Kim Knudsen ejer de to selskaber UNO og UNIQA. UNIQA hjælper institutioner med deres unikke behov. Målet er at skræddersy løsningerne, hvad enten der er tale om naturlegepladserklassiske legepladser til institutioner, udendørs fitness, parkourbaner eller multibaner, der er perfekte til skolemiljøer. Derfor leverer UNIQA selvfølgelig også fulde løsninger i form af f.eks. faldunderlag og møbler til institutioner. Derudover ejer Kim Knudsen også UNIQA Sverige og UNIQA Norge.


UNO er markedsledere i branchen

UNO har i over ti år været førende på markedet inden for legepladser. UNO har i årenes løb udvidet sortimentet og er i dag også førende inden for sportsudstyr og udendørs fitnessudstyr.

For Kim Knudsen handler det om at skabe livsglæde gennem leg og sport, og som bestyrelsesformand brænder og arbejder han for at UNO, også i de kommende år, vil være det førende selskab på markedet, når det gælder legepladser, sportsudstyr og udendørs fitness.

UNO er officiel leverandør for DBU og Danmarks største leverandør af multibaner. UNO er også specialister inden for parkourbaner og crossfit, ligesom UNO har leveret udendørs fitnessudstyr til mange af landets 200 fitnessparker. UNO er kendt for at være kompromisløse, når det gælder kvalitet og service, og det kræver, man har de bedste samarbejdspartnere. Derfor er det f.eks. også tyske HELO, der leverer aluminiumsmål og fleet græsmaling til UNO.

UNO har fortsat fokus på at skabe de bedste legepladser i Danmark, hvad enten der er tale om naturlegepladser, urbane legepladser eller interaktive legepladser. Derfor leverer UNO selvfølgelig også det bedste faldunderlag og tilhørende parkudstyr.

UNO tror på den individuelle løsning, og UNOs konsulenter er uddannede i at rådgive og analysere kundernes behov og skræddersy løsningerne- hvad enten kunderne ønsker en legeplads, nye mål til fodboldklubben eller en multibane.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.