Lappset Sweden

I byrummet skal alle kunne trives uanset deres alder og årstiden. Det stiller høje krav til de produkter, der findes i vores udemiljø. Bænke, cykelstativer og stakitter skal holde næsten alt, og de skal holde længe. Derfor er kvalitet og holdbarhed to aspekter, der er centrale for os. Det tredje er miljøet.

Lappset Sweden har som mål at skabe et levende udemiljø, der fremmer trivslen. Derfor føles det naturligt også at tage et miljøansvar og spare mest muligt på naturressourcerne. Godt 40 år i branche har givet Lappset Sweden stor erfaring i at møblere så vel gader og torve som parker og boligområder.

Vore parkprodukter fremstilles i hånden i Enköping i Sverige. Her arbejder 25 personer, der har taget et fælles ansvar for at udvikle miljøvenlige arbejdsmetoder. I vore fyrretræsprodukter anvender vi O/S-mærket norrlandsfyr, kendt for sin høje kvalitet. Fyrretræ, der vokser i Östra Västerbotten, er desuden naturlig hårdt, hvilket mindsker behovet for traditionel imprægnering. Til vore ædeltræsprodukter har vi valgt den brasilianske jatoba, en smuk og slidstærk træsort, der er meget modstadsdygtig imod forrådnelse.

Alle vore træsorter er bæredygtige og har certifikater, der garanterer, at de kommer fra ansvarsfulde skovbrug.

 

 

Se vores referencer her