Folkesundhed

En løsning der holder hele vejen!

Hos Uno Koncept arbejder vi for folkesundheden. Derfor følger vi dine planer på vej helt til mål. Fra den spæde idé over projektering til montering assisterer vi, så du får den optimale løsning. Og med service og kontrol sikrer vi, at du får en løsning, der holder hele vejen. Rådgiv dig med os!

Hvorfor er motion så vigtig?

De fleste danskere lever i dag et liv, hvor arbejdet ikke giver meget fysisk aktivitet. Det er derfor op til hver enkelt at holde kroppen i gang. Vi ved, at dårligt helbred rammer både personen selv, omgivelser, familie og samfundet som helhed. Det er derfor, vi ser vores let tilgængelige fitnessredskaber i det fri er et bidrag til folkesundheden.

Sundhed er blevet en folkesag

En kvart million danskere har type 2 diabetes, hjerte-kar sygdomme rammer mange, og en stor del af danskerne er overvægtige. Det er derfor ikke tomme ord, når vi siger, at sundhed bør være en folkesag. Og skal vi ikke deles op i et A- og et B-hold, bør motion ikke være forbeholdt de få, men være nem og ligetil at komme i gang med.

Vi lægger koncept bag ordene

Hos Uno Koncept har vi gjort det nemt at gøre noget ved tingene. Vi har samlet vores motionsløsninger i komplette koncepter, der gør det nemt at vælge de rette redskaber, få den optimale rådgivning og sørge for en succesrig indvielse med fest, instruktion, inspiration og mange gæster.

 

Se vores referencer her