Sitemap

Gode sider om valget af jeres næste legeplads eller multibane...

Her har vi samlet en oversigt over de væsentligste sider på UNO's hjemmesiden – alle handler om jeres muligheder når I står overfor beslutningen om en fantastisk ny legeplads eller måske et udeområde med udendørs fitness og en multibane. Kort sagt: UNO er her for at hjælpe med jeres næste projekt!

Legepladser til alle behov
Legeplads - den klassiske legeplads er altid populær. Legeredskaber fås med et væld af forskellige muligheder og produceret i et materiale med en lang levetid. UNO's klassiske legepladser kan skræddersyes med de farver som passer jeres nye legeplads.
Naturlegepladsnaturlegepladser giver en følelse, hvor børnene kan være ét med naturen. UNO har specialiseret sig i at sammensætte smukke træmoduler, så kun børnene fantasi sætter grænsen. 
Interaktive legepladser - skal din næste legeplads være fyldt med vandleg eller en dansebue, hvor børnene kan både danse og lege ta-fat. Find alt inden for interaktive legepladser.
Urbane legepladser - skal legepladsen være skille sig ud fra standarden. Med vores urbane legepladser kombinerer vi traditionelle lege materialer med stål, og et look som skiller sig ud i mængden.
Småbørnsleg - legepladser til de helt små, som både sørger for børnene kan tumle uden at komme til skade, men kognitive indlæring har hovedfokus i legeredskaberne.


Multibaner
Multibaner - Danmarks største leverandør af multibaner
DBU Streetbane - DBU Streetbane er en bane perfekt til street soccer. Banen er udviklet i samarbejde DBU - og UNO er officiel baneleverandør for Dansk Boldspils Union.
Streetplay - Har I brug for en multibane ud over det sædvanlige. Vi kombinere optil over 30 boldspil på vores dansk udviklede multibane. Du ser ikke multibaner som vores andre steder. 
 
Udendørs fitness - Over 200 udendørs fitnessparker findes rundt om i Danmark. 
Seniormotion - motion for de ældre er meget vigtigt. Vores motions redskaber er sammensat så de støtter alle elementerne som er vigtige for at ældre 
Crossfit - funktionel træning er en af de mest træningsformer i dag. Vores træningsredskaber er perfekt til crossfit og funktionel træning - og de kan bruges både inden og udendørs.
Udendørs junior fitness - udendørs fitness redskaber for børn og unge.
Parkour - En sport i bevægelse. Parkour er perfekt til mange udemiljøer.
Skaterampe - Skaterramper til skateboards, løbehjul og rulleskøjter.

Mål & Maling
Mål - UNO's leverandør af fodboldmål har verdens bedste fuldsvejsede mål. Vi har alt fra Ligamålet, til et 11 mands træningsmål, til 7, 5 og 3 mandsmål. Mangler du et håndbold mål, basket eller andet sportsudstyr - vi har det!
Græsmaling - har I brug for en snorelige opstregning af jeres boldbane der kan transmiteres på TV eller ønsker I den bedste græsmaling, der kan gå langt på literen? Kontakt os for at finde græsmalingen der passer jeres klub.
Opstregningsmaskiner - Hvilken opstregningsmaskine passer til jeres klub?. Vi har både opstregningsmaskiner med laser-teknik og andre kombi maskiner.

Faldunderlag

Faldunderlag - Om du skal have en ny legeplads eller multibane er faldunderlaget en vigtig del af opgaverne. Ingen skal komme til skade mens de leger.
Helstøbt gummi - Helstøbt er ikke kun en fornøjelse at boltre sig på, men det er også et super materiale at faldunderlag også kan skabe former og farver til den nye legeplads eller multibane.
Ecoscape gummi - en gummi faldunderlag lavet ud af genbrugsgummi.
Kunstgræs - Kunstgræs kan bruges i mange sammenhæng, i sæt på multibaner er det er populær løsning.
Græsmåtter - skal legepladsen have et naturligt look, uden det er nødvendigt at slå græs. Så er græsmåtter en god løsning.

Gummifliser gummifliser er et enkelt og rart materiale at løbe på.
Faldsand - Faldsand er klassisk løsning til at sikre at børnene ikke falder når de er ude og lege på legepladsen.

Kantafgrænsning - der findes et væld af kantafgrænsninger, se dem alle her.

 

Parkudstyr og Udemiljøer
Cykelstativer - et cykelstativ behøver ikke bare være et cykelstativ.
Skradespande - find en skraldespand der både er funktionel og passer ind i jeres udearealer.
Paviloner og blomsterkasser - det er de små detaljer, der rammer et perfekt udemiljø ind.
Hegn - et hegn kan være vigtigt for sikkerheden, men det er også vigtigt at det passer omgivelserne.
Grill - en grill er altid et hit, og det vigtigt at den kan holde til at blive bruge igen og igen, samt kunne tåle vind og vejr.
Panelhegn - et panelhegn kan udføres i forskellige gitterudførelser med et dertil hørende alsidigt program i låger samt porte. 


Arkitekt support
Arkitektoniske projekter - se et udvalg af vores større arkitektoniske projekter.

Tegningsmateriale - har I brug for hjælp af vores in-house arkitekt til enten visualisering af jeres næste projekt, eller udlevering af 3D tegninger. Vi er altid klar til at hjælpe.

 

Om UNO
Hvem er UNO - læs alt om starten på UNO og hvilke værdier vi lægger vægt på
Udtalelser fra kunder - et par af vores kunder fortæller om at samarbejde med os.
Producenter - UNO arbejder kun med de bedste leverandører
Kontakt os - UNO's lokale konsulenter er altid klar til svare på spørgsmål. Lige meget om I har brug for en ny legeplads, multibane eller et par nye mål til sportspladsen.
Bestil Katalog - Sørger du inspirationsmateriale, gå på opdagelse i vores brede sortiment af kataloger.


Referencer
Legeplads referencer - se et væld af flotte legeplads løsninger i Danmark
Naturlegeplads referencer - et stort udvalg af naturlegepladser 
Multibane referencer - i 2013 opsatte UNO over 50 multibaner rundt omkring i Danmark. Se de flotte løsninger her.
Udendørs fitness referencer - fitness er altid godt. Mere end 200 fitness parker rundt om i danmark, lige fra boligområder, til parker og sportsklubber.

 

Reference links:
Ringparken - Roskilde
B
jergbakken - Roskilde
Carlshøj - Lyngby
Diannavænget
Søparken - Køge
Godthåbsparken - Albertslund
Hedeparken - Albertslund
Hellerup Strandpark - Hellerup
Hjortespringvandet - Herlev
Knudskovparken - Holbæk
Lindevangsparken - Frederiksberg
Ungdomsbo - Esbjerg
Vildtbanegaard - Ishøj
Æblehaven - Roskilde

 

Natur referencer:
Eriksminde - Greve
Gram Slot - Sønderjylland
Hundesømosen - Gentofte
Klosterparken - Ringsted
Lemvig Havn - Lemvig