Min ønskeseddel (0)

Arkitekttegnede legepladser

Vores arkitekter har den enestående løsning på dit uderum

UNIQA leverer på følgende parametre:

  • Hele løsninger
  • Konceptudvikling
  • Tematisering
  • Produkt/designudvikling
  • Tilpasning af redskaber og placering i forhold til kontekst
  • Gummi- og termoplastdesign
  • Sikkerhedskrav
  • Ekspertise i leg og fysiske aktiviteter
  • Massiv indsigt i alsidige legeredskaber på markedet
  • Sparring og idéer

Eksempler på arkitekttegnede legepladser

 

Vi gør din drøm om en ny legeplads til virkelighed

 

 

 

Sådan foregår design- og byggeprocessen

1. Analyse

Vi arbejder udfra individuelle ønsker og behov. Vores konsulenter er særligt uddannet til at analysere og fastlægge kundens egentlige behov. Vi lytter, udfordrer og konkluderer altid på kundens ønsker. Det første møde med kunden starter som regel på legepladsen eller aktivitetsområdet, hvor vi tager udgangspunkt i de reelle forhold. Vores fornemste opgave er at sikre, at kunden altid får præcis det de har brug for, hverken mere eller mindre.

 

2. Kreativ fase

Efter første møde vil vores dygtige konsulenter udarbejde et forslag til det nye lege- eller aktivitetsområde. Vi har værktøj til visualisering af løsningsforslag, der kan designes efter individuelle behov. Vores designere har stor erfaring på området. Også når det handler om at få legearealer og aktivitetsområder til at passe ind i omgivelserne. I denne fase tager vi alt i betragtning; Områdets beskaffenhed, børnenes sammensætning, kundens særlige ønsker, og sammenholder det med den aktuelle økonomi, der er til rådighed i projektet.

 

3. Fremlæggelse

Efter at vores konsulenter i samarbejde med arkitekt, rådgivere og Auto Cad tegnere har beskrevet og tegnet projektet, vil det blive fremlagt for beslutningstagerne. Her vil vi i fælleskab gennemgå det skriftlige tilbud.

 

4. Beslutning og godkendelse

Det er en stor og krævende beslutning at investere i nyt legeområde eller aktivitetsområde. Der er mange spørgsmål og der skal tages stilling til meget. Her er det vigtigt at kunden tager sig den tid det tager. UNO tilbyder gerne en reference tur, således at kunden kan se produktet i virkeligheden og gerne efter vores redskaberne har været i brug i 5, 10, 15 eller 20 år. Når beslutningstagerne er blevet enige og giver accept på tilbuddet, vil UNO fremsende en ordrebekræftelse ud fra tilbuddet. Her er alle aftaler beskrevet, såsom antal produkter, priser, levering, opstart og aflevering. Vi gennemgår gerne alle detaljer i projektet så vi sikrer, at alle er enige om hvad projektet indeholder. På den måde undgår vi ubehagelige overraskelser senere i forløbet. Det vigtigste er at kunden præcist ved hvad de får – Det sikrer altid tilfredse kunder!

 

5. Montage

Ud fra ordrebekræftelsens datoer vil UNO’s faste hold af entreprenører og montører gå i gang med projektet. De er alle særligt uddannet til at arbejde med vores produkter. Vi varetager selv denne uddannelse årligt. Derudover har vores legepladsinspektør ansvaret for kontrol af montørernes arbejde. På den måde sikrer vi altid høj kvalitet i arbejdet – og altid tilfredse kunder.

 

6. Opfølgning

Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds. Derfor tilbyder vi en servicekontrakt, som indeholder en årlig gennemgang af legepladsen, hvor kompetente montører vil gennemgå redskaberne og evt. efterspænde dem.