Min ønskeseddel (0)

Borde og bænke

Borde og bænke

Til det nordiske udemiljø, byrummet, parken og legepladsen

Produkter, der anvendes i byrummet, skal holde i mange år. Både til at sidde på, men også til at se på. For os er valg af design nøjagtig lige så vigtigt som
valg af materialer.

En parkbænk skal kunne passe til mange forskellige miljøer. Derfor arbejder vi ofte inden for et klassisk og varigt formsprog. Nordisk design handler for os om lige dele enkelthed og skønhed, et design, der er funktionelt for kroppen og smukt for sjælen. Park møblerne er perfekte til ude ophold, f.eks ved siden af legepladsen når børnene har travlt med at have det sjovt.

For at indfange den nordiske fornemmelse arbejder vi med formgivere fra hele Norden. Sammen med dem skaber vi møbler, der er dejlige at sidde i. Og lige så dejlige at se på.


Aluminium, træ og stål. Vi bruger kun de bedste materialer til vore borde og bænke, hvor ergonomi og funktionalitet er i centrum. Og med sikkerheden i top. Alle vores borde og bænke er konstruerede, så de kan holde til både vind, vejr og dagligt brug i mange, mange år.

Klassisk serie: NEO

Med en nye serie af parkmøbler bringer UNO og Lappset klassisk design til et nyt niveau til glæde for den krænsne kunde.

Neo er navnet på den nye kvalitetsserie, og det siger det hele. Designet nikker til parkmøblernes historie, og Neo er derfor skabt i et klassisk, men moderne look. Resultatet er lette og ergonomisk korrekte møbler til udendørs, men også indendørs, brug.

Neo er en komplet serie af både borde, bænke, lænestole og skraldespande i høj kvalitet. Bænken kan forlænges og stolene kan stå for sig selv, og selv om møblerne er lette, både fysisk og designmæssigt, er de robuste og kan fastmonteres.

Serien fra UNO, som fås i flere farver, vil med sin funktionalitet og elegance bringe sjæl ind i ethvert udendørsmiljø. Kontakt os for mere information.

 

Produktinformation

Vores parkprodukter fremstilles i hånden i Enköping, Sverige. Her arbejder 25 personer, der har taget et fælles ansvar for at udvikle miljøvenlige arbejdsmetoder. I vores fyrretræsprodukter anvender vi O/S- mærket norrlandsfyr,, kendt for sin høje kvalitet. Fyrretræ, der vokser i ôstra Västerbotten, er desuden naturligt hårdt, hvilket mindsker behovet for traditionel imprægnering. Alle vores træsorter er bæredygtige og har certifikater, der garanterer, at de kommer fra ansvarsfulde skovbrug.

 

Borde og bænke til dit unikke behov

Har du spørgsmål eller vil du have lavet dit eget gratis løsningsforslag?

 


 

Borde og bænke sortiment

 

Sorter faldende

20 vare(r)

Filtrér Produkter