Min ønskeseddel (0)

Lege- og opholdsmøbler

Lege- og opholdsmøbler

Playfurn

Playfurn er et flot lege- og opholdsmøbel i funktionelt nordisk design og med komforten helt i top. Møblet kan anvendes som et klassisk opholdsmøbel både inde og ude. Takket være en unik slidstærk overflade kan Playfurn også anvendes til leg og træning og passer perfekt til de skandinaviske vejrforhold.

 
Da den prisbelønnede møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen ved årtusindeskiftet designede sin ikoniske taburet ’Æblet’, havde han ingen idé om, at møblet 15 år efter ville blive til siddemøblet Dot.
 
Men det er netop, hvad skandinavisk design kan. Med sine enkle og på samme tid klassiske og moderne former og materialer, kan møblerne holde år efter år. Både når det gælder kvalitet og design, men også tidsløs stil, originalitet og status.
 
Playfurn er skandinavisk design, når det er bedst. Designet i materialer, som både er kønne og vil være holdbare i mange år frem. Med Playfurn er det derfor nu muligt at skabe et rum, som vil være attraktivt og enestående året rundt.Få designet et Playfurn landskab efter dit unikke behov

Sammensæt et mønster af Playfurns, eller lad vores arkitekter hjælpe dig med et motiv

 

 

Playfurn plastmøbler til ude og inde brug

Sorter faldende

1-32 af 43

Side:
  1. 1
  2. 2